The Light Seer's Tarot - Chris-Anne

229,00 kr.

The Light Seer's Tarot af Chris-Anne er et smukt og intuitivt tarotsæt med 78 stærke og særdeles udtryksfulde kort. Jeg elsker selv dette sæt af hele mit hjerte og vil vove den påstand, at selv hvis du aldrig har beskæftiget dig med tarot før, vil du kunne tyde disse uden at skulle slå op i nogen bog. Kortene taler så stærkt at du ikke vil være i tvivl. Den medfølgende engelske guide-bog er dog mere end fantastisk til at underbygge kortenes budskaber og bringe uvurderlig ekstra indsigt og visdom.  

The Light Seer's Tarot bygger på de traditionelle tarotarketyper og symboler, men blander disse med en moderne, bohemia og intuitiv stil, der er spækket med symbolik. Kortene udtrykker hvorledes menneskets natur består af både lys- og skyggesider og undersøger de erfaringer der kan læres af begge sider.  

De udtryksfulde figurer, der bor i kortenes landskaber, fortæller historier, stiller spørgsmål og giver vejledning. Dette sæt er en ideel følgesvend, når du søger at afdække de steder i dit liv, og i dig selv, der har mest brug for at blive belyst.


Antal
1
Tilføj til kurv