Sodalit, rå

12,50 kr.

Igangsætter, kommunikation, spirituel klarhed, selvindsigt og motivation, 

Skøn rå sodalit. Cirka 2-4cm. 

Kommer med et lille kort med en beskrivelse af sodalit.

Antal
1
Tilføj til kurv

Om sodalit

Sodalit er en fantastisk igangsætter, når du ønsker at give slip og overvinde frygt, skyld eller skam. Den hjælper dig med at overskride grænser og skabe positive forandringer for dig selv.  Den er stærkt motivations- og igangsættende og kan give dig det skub, du måske har brug for, for at komme videre i din udvikling.

Sodalit aktiverer og forbinder pande- og halschakraerne og giver både en bedre forståelse af egne tanker og følelser og et klarere og stærkere selvudtryk. Den hjælper dig i at være tro mod dog selv og kommunikere dine behov, så du bedre kan sige fra og sætte grænser, når det er nødvendigt. Sodalit giver en styrket selvindsigt og støtter dig i dit selvudtryk - i at være den du er og finde din egen vej. 

Det er også et stærkt redskab til at åbne op for den spirituelle bevidsthed. Sodalit giver mental ro og følelsesmæssig balance, så du kan frasortere unødvendigt støj og undgå overanalysering, når du ønsker at opnå fokus og indsigt. Den  øger intelligent, rationel  og klar tankegang og skaber klarere visioner. Den er derfor rigtig god til visualiseringer og et stærkt redskab til at underbygge dine manifestationer med. 

Chakra: Pande, Hals

Stjernetegn: Skytte