Shamansk drømmesten / Lodolit

15,00 kr.

Healing, selvindsigt, give slip, åndelige beskeder, meditation. 

Lodolit / shamansk drømmesten er en kvarts krystal med mineralske inklusioner, hvilket gør den til en fantastisk spændende krystal, både visuelt og metafysisk. Den har alle vibrationer fra kvartsen kombineret med vibrationerne fra inklusionerne indeni, hvilket giver den stærkt healende egenskaber. Læs evt. mere om lodolit længere nede på siden. 2-3cm

Kommer i en lille fin pose med en beskrivelse af lodolit. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Om lodolit / shamansk drømmesten

Lodolit vibrerer med en stærk, men samtidigt kærlig og beroligende energi, der virker healende. Den bærer alle egenskaber fra kvartsen og øger den mentale og spirituelle bevidsthed, samtidigt med at den fylder dig med lys og energi. Samtidigt symboliserer de indre inklusioner vores egne indre lag og den hjælper os med at mærke vores egen indre kerne og opnå en højere selvindsigt. Samtidigt styrker den modet til at turde at give slip på indestængte og negative følelser. 

Lodolit går også under betegnelsen shamansk drømmesten og er historisk set blevet anvendt af shamaner under dybe meditationer og spirituelle rejser. Den er kendt for at bringe budskaber fra de åndelige guider under meditation og som et stærkt redskab til healing. 

Chakra: Alle

Stjernetegn: Vandmand, skorpion.