Blomster agat

19,00 kr.

Blomstring, potentiale, feminin styrke og balance. 

Vidunderlig blomster agat (flower agat) lommesten. Cirka 2-3cm. 

Kommer med en lille beskrivelse af blomster agat. 


Antal
1
Tilføj til kurv

Om blomster agat

Blomster agat rummer sådan en smuk og feminin kraft. De består af agat med indlejringer af mineralet kalcedon, som danner de fine mønstre, der ligner dansende blomster. Blomsterne kan ses som den feminine kraft og potentiale. Nogle mønstre ligner små frø med det fulde potentiale foran sig, mens andre er blomster i fuldt flor fulde af energi og kraft. Således minder blomster agat os om at alt i livet er en proces og cyklisk, fra frø til spire, til blomst og igen til frø. Den hjælper dig med at forstå og huske dig selv på, at du kan nå dit højeste potentiale. Ligesom blomsterne er på vej fra frø til blomst, er du på din vej i livet, på vej mod dine drømme. 

Blomster agat er sådan vidunderlig, stærk og feminin powersten, der booster dit drive og hjælper dig med at leve efter hjertets lyst, så du kan blomstre i dit eget smukke lys. 

Ligesom andre typer af agat er blomster agat stærkt jordforbindende og har en blid energi, der forløser og lindrer sorg og stress. Den virker afbalancerende og hjæper dig med at lande i dig selv. 


Chakra: Hjerte og rod

Stjernetegn: Tyr, skorpion og tvilling.