Apophylit med stilbit 2

119,00 kr.

Fred, harmoni, lys og rens. 

Apophylit med stilbit klynge. 

10x4cm

Der medfølger en lille beskrivelse af zeolit, se evt. mere nedenstående om de forskellige zeolit mineraler. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Om zeolit

Zeolitter er betegnelsen for en større gruppe af mineraler, der alle har en opløftende og ren energi, der bringer fred, lys og harmoni til deres omgivelser. De har en skøn lethed over sig og er kendt for at fjerner negative energier, så lyset kan komme til. Helt generelt har de en positiv effekt på det fysiske miljø og virker rensende både fysisk og psykisk. 

Selvom energierne er blide, vibrerer de samtidigt med en stærkt spirituel energi, der stimulerer både krone- og det tredje øje chakra. Især Apophylit er kendt for at være utroligt spirituel og healende. 

Apophylit - bringer lys, healing, ro og jordforbindelse. Lindrer stress og fjerner negative energier. En fantastisk meditationssten, der åbner for det tredje øje.  

Stilbit - styrker intuitionen og udstråler energier af kærlighed og åbenhed. Støtter også fantastisk godtop om meditation. Inspirerer desuden til kreative og kunstneriske udfoldelser.  

Scolecit (skolezit / skolecit) -  er en "englesten", der stråler med en dyb spirituel kærlighed og styrker forbindelsen med dine åndelige guider samt dit eget højere selv. Virker beroligende og afslappende. Skaber indre sammenhæng og forståelse og stimulerer kommunikationen, især den spirituelle. Også fantastisk til meditation. 


Chakra: Alle

Stjernetegn: Alle