Ametyst calcit blomst halskæde, sølv (2)

199,00 kr.

Intuition, spiritualitet, afspænding og nattesøvn. 

Smuk rå ametyst calcit blomst med 45cm sølvkæde (925s). 

Unik. Du køber den på billedet. 

Ametyst blomster (el. ametyst calcit ) er en særlig pseudomorph gruppe af ametyster der er dannet ved en substitutionsproces, hvor ametyst over tid har udskiftet calcit.

Resultatet er en helt særlig og meget fin krystal, der er mere blid og fin i sin energi, end den mere intense almindelige ametyst. Ligesom den almindelige ametyst, bringer ametyst blomster ro og balance, ligesom de øger intuition og spiritualitet. 

Min egen opfattelse er at selvom ametyst blomsterne ikke føles så powerfulde i deres energi, som den almindelige ametyst, har de en roligere og mere blødgørende effekt på omgivelserne. Antal
1
Tilføj til kurv

Om ametyst

Ametyst er en af de mest kraftfulde og beskyttende krystaller du kan finde. Den er et musthave for enhver, der ønsker at styrke sin intuition og opnå en højere spirituel bevidsthed. Ametyst beroliger, lindrer og samtidigt aktiveres dit pande chakra (Det tredje øje) og krone chakra, hvilket bringer klarhed og en følelse af højere bevidsthed. Ametyst er derfor et uundværligt redskab i meditation og visualiseringer, hvor dens afbalancerede og beroligende effekt er i perfekt samspil med en forstærkelse af den spirituelle bevidsthed.

Ametyst er også en af de stærkeste sten, du kan bruge under stress, sorg og tristhed. Den virker naturligt beroligende, giver en dyb følelse af tryghed og fjerner negative blokeringer. Ametyst støtter os i at komme overens med tab og hjælper os med at komme i balance igen. 

Idet ametyst virker beroligende, opnås ro og en dybere forståelse. Mentalt hjælper dette dig med at opnå en højere spirituel indsigt og du får derfor lettere ved at træffe de rigtige beslutninger og få nye idéer. 

Den er derfor også nyttig når søvnløshed skyldes at tankerne galoperer afsted og det defor er svært at finde ro. Ametyst giver dig roen til at få en god og tryg nattesøvn og beskytter imod tilbagevendende mareridt. At sove med ametyst bringer desuden intuitive drømme. 


Ametyst er særligt anvendelig til:

Meditation og visualiseringer

Vigtige beslutninger og nye idéer

Stress, angst, depression, sorg og tristhed.

God nattesøvn


Chakra: Pande (Det tredje øje) og Krone

Stjernetegn: Fisk, jomfru og stenbuk

 

Vær opmærksom på, at ametyst kan falme i sollys.