Ametyst

15,00 kr.

Intuition, spiritualitet, balance og nattesøvn

Fantastisk smuk A-kvalitets ametyst lommesten. 2-3cm.   

Kommer i en lille fin pose med beskrivelse af ametystens egenskaber.


Antal
1
Tilføj til kurv

Om ametyst

Ametyst er en af de mest kraftfulde og beskyttende krystaller du kan finde. Den er et musthave for enhver, der ønsker at styrke sin intuition og opnå en højere spirituel bevidsthed. Ametyst beroliger, lindrer og samtidigt aktiveres dit pande chakra (Det tredje øje) og krone chakra, hvilket bringer klarhed og en følelse af højere bevidsthed. Ametyst er derfor et uundværligt redskab i meditation og visualiseringer, hvor dens afbalancerede og beroligende effekt er i perfekt samspil med en forstærkelse af den spirituelle bevidsthed.

Ametyst er også en af de stærkeste sten, du kan bruge under stress, sorg og tristhed. Den virker naturligt beroligende, giver en dyb følelse af tryghed og fjerner negative blokeringer. Ametyst støtter os i at komme overens med tab og hjælper os med at komme i balance igen. 

Idet ametyst virker beroligende, opnås ro og en dybere forståelse. Mentalt hjælper dette dig med at opnå en højere spirituel indsigt og du får derfor lettere ved at træffe de rigtige beslutninger og få nye idéer. 

Den er derfor også nyttig når søvnløshed skyldes at tankerne galoperer afsted og det defor er svært at finde ro. Ametyst giver dig roen til at få en god og tryg nattesøvn og beskytter imod tilbagevendende mareridt. At sove med ametyst bringer desuden intuitive drømme. 


Chakra: Pande (Det tredje øje) og Krone

Stjernetegn: Fisk, jomfru og stenbuk

 

Vær opmærksom på, at ametyst kan falme i sollys.