Amazonit, rå

15,00 kr.

Kommunikation, indsigt, autoritet og selvrespekt

Lækkert stykke rå amazonit. Cirka 3-5cm.  

Der medfølger et lille kort med en beskrivelse af amazonit.

Antal
1
Tilføj til kurv

Om amazonit

Amazonit besidder kraftfulde og magtfulde energier, der vil styrke og støtte dig i at mærke dig selv, kigge indad og forstå alle aspekter af din personlighed. Den giver dig indsigten til at blive opmærksom på negative tankemønstre eller vaner og styrken til at kunne give slip på disse. 

Den kraftfulde energi fra amazonit, styrker også din evne til at være tro mod dig selv, stå ved dig selv og dine meninger og sige fra, når det er nødvendigt. Din evne til at kommunikere dine holdninger og sætte grænser styrkes og derved øges også din selvrespekt og respekten fra dine omgivelser. 

Lige så meget kraft og styrke du finder i amazonitten, ligeså meget kærlighed og harmoni finder du også. Den omfavner dine energier med ro, harmoni og kærlighed og øger forståelsen for dig selv og andre. Den hjælper med at fjerne aggressioner og negative følelser og hjælper dig med slippe uhensigtsmæssig kontrol. men i stedet tillade dig at følge din egen intuition. 

Amazonit vil kort sagt hjælpe dig med at give slip på dårlige vaner og kontrol, give dig styrken til at tro på dig selv og hjælpe dig videre på din indre rejse og selvudvikling. 

Stjernetegn: Jomfru

Chakra: Hjerte, hals.