Betaling og levering
Alle priser er inkl moms. Du kan betale med Dankort / Visa-Dankort og MobilePay. 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Jeg bestræber mig på at afsende dit køb hurtigst muligt og indenfor 1-3 hverdage. Kontakt mig gerne, hvis der er tale om en hastesag. 

Der er fri fragt ved køb over 400,-, ellers koster forsendelsen 39,- til pakkeshop.

Du har desuden mulighed for at afhente dit køb på adressen. Du finder mine kontaktoplysninger og adresse nederst på denne side.  


Fortrydelse

Har du fortrudt dit køb? Det er selvfølgelig helt ok og du er altid velkommen til at returnere dine krystaller i samme stand som du modtog dem. Når du returnerer dem, er det vigtigt du er opmærksom på at pakke dem grundigt ind, gerne på samme måde som du modtog dem. Det er ikke muligt at få pengene retur for en vare, hvis den går i stykker under returneringen pga. mangelfuld indpakning. Du betaler selv for returnering af varer du har fortrudt. 

Når du returnerer en vare kan du enten vedlægge den ordreseddel, der fulgte med, da du modtog krystallerne eller kontakte mig på mail eller sms og fortælle mig at du returnerer. Hvis du vil fortælle mig hvorfor du returnerer, vil det være en stor hjælp. 


Reklamation

Du kan også reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Reklamationer kan f.eks være skader opstået under transport, forkert tilsendte varer eller varer der afviger kraftigt fra salgsbillede- og tekst. Ujævnheder / uregelmæssigheder i farve og form osv. i rå krystaller gælder normalt ikke som reklamation.   

Når du vil reklamere, er det vigtigt at du henvender dig (gerne på mail) og oplyser så detaljeret som muligt, hvad problemet er. 

Du finder adresse og kontaktoplysninger her: 


Troldkvinde 

Att: Maria Viese

Hundstrupvej 72

5771 Stenstrup

Tlf: 42285566

Email: maria@troldsten.dk